Izom gyulladáscsökkentő sport sérülések esetén

izom gyulladáscsökkentő

Az olyan sportok, amik nagymértékben igénybe veszik az izmaidat veszélyesek is lehetnek, mert komoly sérülésekre adnak esélyt. Különösen akkor, ha nem melegítesz be az edzések előtt és nem nyújtod le az izmaidat, miután végeztél a gyakorlatokkal.

Ha megsérül és begyullad az izmod, akkor nagyon fontos, hogy odafigyelj néhány dologra. Például arra, hogy pihentesd és a megfelelő izom gyulladáscsökkentőt használd rá. Így ugyanis hamar megtörténik az izom regenerációja, ami azt jelenti, hogy ismét mehetsz edzeni.

Mit tegyél sportsérülés esetén?

Először is nagyon fontos, hogy ha sérülést szenvedsz, akkor ne erőltesd tovább a gyakorlatot, még akkor se, ha úgy érzed tudnád folytatni. Ilyenkor mindenképp pihentetni kell az érintett testrészt, mert az izomrostok csak így tudnak regenerálódni. Érdemes be is kötni fáslival, így az izmok fixen egy helyben maradnak, a rájuk gyakorolt nyomás pedig segít a duzzanatok csökkentésében.

 

Ha a lábad sérült meg, akkor az is jót tesz, ha felpócolod. Ha pedig igazán hatékony eredményt szeretnél elérni, akkor egy olyan izom gyulladáscsökkentő sprayt is használj, ami a természet erejével fejti ki a hatását. Egyszerűen csak az érintett testrészre kell fújni és pár percen belül a vérkeringést serkentő gyógynövények azonnal kifejtik a hatásukat. Ha megfogadod ezeket a tanácsokat, akkor nemsokára ismét nekilendülhetsz az edzésnek.

Mi a gyors hajnövesztés titka?

Előfordulhat, hogy nem csak az izomsérüléssel, hanem a kopaszodással is meg kell küzdened. Ha a gyors hajnövesztésről álmodozol, akkor egy dolgot tudnod kell. A haj növekedési ütemét a genetika befolyásolja, tehát még a legjobb hajnövesztő készítmény hatására sem fog gyorsabban nőni a hajad.

Természetesen ez még nem jelenti azt, hogy reménytelen a helyzet. Vannak ugyanis olyan samponok, balzsamok, illetve hajerősítő cseppek, amik segítenek a hajszálak és a hajhagymák egészségének a helyreállításában. Ha pedig ez megtörténik, akkor a saját adottságaidnak, genetikádnak megfelelően a lehető leggyorsabb ütemben fog nőni a hajad.