Hatékony thermo üveg csere

thermo uveg2
Thermo üveg előnye

Kisebb balesetek vagy figyelmetlenségek során véletlenül kitörtünk egy ablakot? Érdemes szem előtt tartani, hogy akkor is, ha pont thermo üveg volt, általában annak pótlása során, gyengébb hőszigetelést élvezhet, annak ellenére, hogy az új üveg teljesen ép. Ez általában akkor történik, ha nem egy tapasztalt vagy képzett szakember végzi el a cserét, ugyanis a modern ablakok beállítása esetén fontos megjegyezni, hogy csak akkor zárnak megfelelően, ha az ablakszerkezet mindenegyes apró alkotóeleme a helyén van és pontosan van beállítva.

Amennyiben sikerül előírásszerűen elvégezni a cserét, továbbélvezheti az energiatakarékossággal járó nyugalmat, valamint a belső zárt tér irányított hőmérsékletéből következő javakat. Fontos megjegyezni, hogy az újabb, többféle típusú nyílászáró modellek komplexebb felépítésűek a régiekkel ellentétben, ezért szükséges például a thermo üveg cseréjének esetén minden komponens funkciójának ismerete, a lehetőségekhez mért legnagyobb hatékonyság elérése végett.

Ha már eltört az ablakban, ajtóban lévő hőszigetelt üveg és a lakásbiztosítása üvegkárra is kiterjed, akkor az üvegcserét utólag a biztosító is kifizetheti. Egyszerűen mérje meg az üveg magasságát és szélességét anélkül, hogy különösebben aggódna azért, hogy mennyire pontosan sikerült megmérnie az üveget.

Különösebb mérőműszerek hiányában, akár varrócentit is használhat. Miután sikeresen megállapította az üvege méretét, cégünkkel való kapcsolatfelvételhez navigáljon a www.ablakszerviz.hu/kapcsolat webcímre, ahol megtalálja adatainkat, válaszként pedig egy tájékoztató jellegű árajánlatot küldünk e-mail-ben, de akár telefonon is értesíthetjük Önt.

Amennyiben megfelel az ajánlat, akkor a céljainak megfelelő hőszigetelt üveg mellett tegye le a voksot, munkatársaink pedig a helyszínen meghatározzák a beszerelendő thermo üveg pontos méretét, az előző üveg vastagságát, illetve a műszaki kivitelt! Ezek megállapítása után pedig frissül és pontosabbá válik az árajánlat. Munkatársaink gyorsan és hatékonyan dolgoznak.

print