Személy- és vagyonőr képzés az ország több városában

Vagyonőr képzés
Vagyonőr képzés

Olyan munkahelyet keres, ahol megbecsülik, kényelemes körülmények között végezheti a dolgát és lehetősége van az előrelépésre? Akkor legyen személy- vagy vagyonőr! Ehhez azonban előbb el kell végezni egy tanfolyamot és sikeresen le kell vizsgázni.

A tanfolyamról és a beiratkozási feltételekről a VOKK.hu weboldalán talál bővebb információt. Kedvcsinálónak azonban elmondhatjuk, hogy az elméleti és gyakorlati képzés során, rengeteg hasznos tudásra tehet szert, amit akkor is felhasználhat, ha végül mégsem ezen a területen helyezkedik el.

Már csak ezért megéri elvégezni a tanfolyamot, ráadásul a sikeres vizsga után, könnyen találhat magának egy megfelelő állást is, ahol kedvező fizetéssel várják és megbecsülik a munkáját.

A személy- és vagyonőr képzés elvégzésére, Budapesten kívül több vidéki városban is lehetőség van. Így mindenki a lakhelyéhez legközelebbi központban tanulhat. További részleteket és elérhetőséget a VOKK.hu weboldalán talál. Ha érdekli a képzés, mert szeretne egy jól fizető szakmát, akkor jelentkezzen még ma!

print